0735.800.000

Summer Residence

Bragadiru, Ilfov

Distribuie pagina

Localizare pe harta

Descriere ansamblu

Complexul Summer Residence este amplasat in strada Verii, numarul 6, in zona Prelungirea Ghencea si va fi dezvoltat pe o suprafata totala de 7407 mp (3907 mp Faza 1 si 3500 mp Faza 2).
Pentru a facilita intrarea in complex, acesta este prevazut cu doua puncte de acces, unul din strada Verii, iar celalalt din strada Primaverii.

Securitatea si intimitatea locuitorilor este asigurata de un gard perimetral pe toata suprafata ansamblului, accesul facandu-se cu ajutorul a doua bariere automatizate.

Complexul este format din 12 case cuplate, doua cate doua, dispuse pe P+1E, ce totalizeaza un numar de 24 locuinte care beneficiaza atat de spatiile comune cat si de teren individual.

Casele beneficiaza de cate 2 locuri de parcare in curte si parcare privata pentru vizitatori la intrare in complex.


AMPLASARE:


Complexul Summer Residence este amplasat in partea de Vest a Bucurestiului, intr-o zona rezidentiala cu un ritm alert de dezvoltare.

Este situat la 10 minute de Parcul Moghioros si 15 minute de Afi Palace Cotroceni.
In zona, RATB pune la dispozitie foarte multe linii de transport care fac legatura cu aproape orice zona a Bucurestiului. In viitorul apropiat, zona o sa beneficieze si de tronsonul de metrou Drumul Taberei in zona Raul Doamnei.

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta pagina cautand in motoarele de cautare Summer Residence, ansamblu Bragadiru, Ilfov, ansamblu Ruben Imobiliare.
Contacteaza agent
agent imobiliar

Cosmin Dumitrascu

0731.200.008
sau trimiteti un mesaj

Informatii utile

Ruben Imobiliare
Drumul Sarii 31A, Bucuresti Bucuresti, Romania
0735800000