0735.800.000
Ruben Imobiliare in cifre
365
Proprietati active pe site
11
Angajati in agentie
1813
Colaboratori satisfacuti
Cateva cuvinte despre noi

Agentia Ruben Imobiliare: 5 motive sa ne alegi


Cautarea unei locuinte sau a unui teren este un proces dificil. Risti sa faci alegeri gresite, sa nu gasesti ceea ce trebuie, sa fii pacalit sau, pur si simplu, sa dureze chinuitor de mult. Atunci cand alegi sa cumperi sau sa inchiriezi ceva, ai nevoie de ajutor. Ai nevoie de o agentie imobiliara de calitate, de o agentie care sa aiba grija de tine si de interesele tale.

Credem cu tarie ca noi, Ruben Imobiliare, suntem o asemenea agentie.

Nu doar o spunem, o putem si dovedi. Te lasam pe tine sa vezi daca merita sa lucrezi cu noi. Mai jos poti vedea ce ofera agentia noastra:

1. Experienta de peste 8 ani in imobiliare
Pentru o decizie atat de importanta cum e una din domeniul imobiliarelor, nu-ti permiti sa apelezi la incepatori, cat de entuziasti ar fi ei. Ruben Imobiliare are mai mult de 8 ani experienta in domeniul imobiliarelor, timp in care a incheiat mii de tranzactii.
Stim ce trebuie facut, stim cum trebuie facut si stim cum trebuie tratat clientul. Nu vei fi dezamagit.
Un amanunt important – lucram atat cu clienti romani, cat si cu cetateni straini care vor sa se stabileasca sau sa achizitioneze proprietati in Romania.

2. Echipa plina de energie
La Ruben Imobiliare lucreaza persoane tinere, dar care “mananca imobiliare pe paine”. Oameni care au energie si stiu ca in domeniul asta trebuie sa fii la dispozitia clientului si cand ai un program de peste 8 ore, dar si, uneori, in weekend.

3. Ajutor cu actele
In imobiliare, cea mai mare “bataie de cap” o vei avea in privinta actelor. Stim asta si avem totul rezolvat. Avem colaborari cu avocati si firme de notariat de maxima incredere.
Poti fi sigur astfel ca nu vei fi pacalit, ca stii tot ce trebuie sa stii pe partea legala, dar si ca totul decurge repede, fara probleme.
La fel stau lucrurile si in cazul certificatelor energetice, a cadastrului si intabularii – avem firme colaboratoare verificate care te pot ajuta sa termini lucrurile mai repede si fara probleme.

4. Parteneriate bancare
Atunci cand vine vorba de finantarea unei tranzactii imobiliare, de cele mai multe ori trebuie sa lucrezi cu bancile. Si asta iti poate da bataie de cap.
Dar si de asta ne putem ocupa. Avem parteneriate semnate cu doua dintre cele mai importante banci din Romania – BCR si Banca Transilvania, care te pot ajuta sa obtii banii de care ai nevoie pentru a cumpara o locuinta sau un teren.

5. Oferim servicii speciale
Suntem in secolul XXI si stim ca si imobiliarele trebuie sa tina seama de tehnologie. Tocmai de asta, oferim si servicii speciale, care ajuta orice client fie sa promoveze ceea ce are, fie sa isi faca o idee mai buna despre ceea ce vrea sa cumpere sau sa inchirieze.
Cateva din aceste servcii: realizarea de filmari cu drona pentru terenurile clientului, tururi virtuale 360 de grade sau spoturi video ale proprietatilor.

Astea sunt doar cateva dintre lucrurile care credem noi ca ne recomanda. Te asteptam sa te convingi! Iti promitem doar atat: Vom face tot ce putem pentru ca tu sa fii multumit!

Ruben Imobiliare
Drumul Sarii 31A, Bucuresti Bucuresti, Romania
0735800000