0735.800.000

Spatiu Birouri 185 mp Matei Basarab Langa Primaria Sector 3

Salveaza oferta
Best Deal
  • Tip tranzactie Inchiriere
  • Suprafata utila 185 m2
  • Suprafata teren 200 m2
  • An constructie 2000
  • ID oferta 127
  • Locatie Bucuresti
  • Strada Matei Basarab

Descriere proprietate

Agentia Ruben Imobiliare va prezinta spre inchiriere un spatiu de birouri de 185 mp utili, situat la parterul unei cladiri de pe Bulevardul Matei Basarab, care poate servi si drept spatiu comercial.

Spatiul de birouri are 185 mp utili si se afla la parterul unei cladiri foarte bine intretinute. Este semidecomandat si este compartimenat in 8 birouri, un spatiu de receptie, doua grupuri sanitare, 1 bucatarie si numeroase spatii de depozitare. Spatiul beneficiaza de vitraje mari (vitrina), fapt ceea ce il recomanda si pentru activitati comerciale.

Birourile au suprafete ce variaza intre 9 mp si 30 mp. Prin urmare, veti putea amenaja birouri individuale sau colective, sala de sedinte, receptie.

Amplasarea pe una dintre arterele importante ale orasului ofera proprietatii avantajul unei bune vizibilitati si a traficului pietonal intens.

Imobilul este amplasat strada Matei Basarab, la 5 minute de mers pe jos de Hala Traian si 7 minute de Bulevardul Unirii. Un punct de reper important din zona este Primaria Sectorului 3 si Colegiul National Matei Basarab. In zona se gasesc restaurante (La Cena, Picadilly, Trattoria Verdi), banci (BCR, Transilvania, Raiffeisen, BRD), supermarket-uri (Mega Image), piete de aprovizionare (Piata Traian). Cea mai apropiata statie RATB se afla la cativa pasi de locatie.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Calorifere
Aer conditionat

Dotari

Apometre
Contor caldura
Sistem de alarma
Bucuresti, str. Matei Basarab
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare spatiu birou de inchiriat, spatiu birou de inchiriat Bucuresti, spatiu birou Ruben Imobiliare, oferta spatiu birou.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!

Vreti sa afle si prietenii dvs. de aceasta oferta?

Contacteaza agent
agent imobiliar

Cosmin Dumitrascu

0731.200.008

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,76 RON
1 USD = 4,27 RON
actualizat la 19.05.2019 15:13
Ruben Imobiliare
Drumul Sarii 31A, Bucuresti Bucuresti, Romania
0735800000